субота, 20. децембар 2014.

Diy

Izvinite na aktivnosti.
Sada ću vam dati nekoliko diy - a prikazanih u više slika.

Sve je lako.
1. slika: Iseći materijal kako je prikazan na slici.
2. slika: Spojiti 2 lica i napuniti vatom ili onim čime se pune igračke.
3. slika: Dodati ukrase.
4. slika: Sve delove sklopiti..






Na papiru nacrtajte šablon za srce. Kasnije ga ocrtati na drvetu ili materijalu na kome će se sve raditi (potrebno je biti čvrst i da se mogu ukucavati ekseri)
Posle toga ukucaj eksere po obliku (razmak oko 1cm - 1,5cm)
Nakon toga slede najlakši i najzabavniji deo, kada se uzme vunica ili konac, obmota se jedan krug oko eksera i stavi na bilo koji od drugih eksera nasuprot njoj.
Posle nekog vremenadoći će se do slike pod br. 2.






Sledeća ideja za diy je ova. Prelaka je. 
Potrebne su: kutije, ukrasan papir, lepak, makaze, lepljiva traka..
1. slika: Sve je jasno; napraviti plan za rad. Kutije treba izrezati kao sa slike. Posle toga napraviti raspored koja će kutija gde stojati. 
2. slika: Svaku kutiju posebno polepiti lepljivim trakama ili ukrasnim papirom. Možeš kupiti i papir koji je već lepljiv kao kolaž papir, a može i on. 
3. slika: Sve delove prema planu polepiti tj. ujediniti. Može lepljivom trakom a bolje je lepkom. Posle možeš staviti svoje drangulije. ^---^




Sledeća slika je takođe laka pa možna i najlakša. 
Rolne od wc papira obložiti novinama, kolaž papirom ili ukrasnim papirom tj. polepiti. Posle toga sve ih sjediniti. Može se napraviti i podloga za dole, samo neki karton zalepiti.



Ovo je jednostavno samo pratite 1. sliku. Svaki ovaj manjii oblik služi za spajanje trouglova. Na svakom od njih se mora staviti lepak, potrebna je logika za spajanje.

Samo pratite uputstva.







Rolne od wc papira mogu se obložiti ukrasnim papirom ali ne moraju. Posle toga polepiti i sjediniti i i sve skupa staviti u kutiju, koja se isto može se obložiti papirom. 






Нема коментара:

Постави коментар